~:::Tag n Award dr Yanie:::~


Sebenarnye bab2 ngeTag2 ni la yg aku x pandai..hehe..aku cube ye yanie.. ;p

Niway yanie..thanksss sbb bg award friendship ni kat kite ye..huhu terharunye..ekekek emo plak..


Ni aku nak cite sket psl yanie..aku kenal die mase form3..time tu die baru tranfer dari sekolah agama ape ntah..aku x ingat plak..tp time tu x bape rapat lg..sbb mase tu dlm kelas duk jauh2..huhu..Then mase form4 kitorg duk sebelah..yeke yanie? hehe kite bknnye ingat sgt..tp yg kite sure sgt mase form5 kite mmg dok sebelah yanie kan kan??..pastu kitorg jadik bestfren, termasuk la skali ngan Izazi n Aj..geng yg d best..sumenye gile2..ekekek..almost hari2 pas skolah kuar lepak2, men boling or tgk wyg..walopon dah nk seat for spm at dat time..weekend plak kitorg ade tusyen kat klang..join skali ngan geng2 kitorg yg lain.. najib..atok..kaza..din..etc(ramai sgt) ekekek..pas tusyen mule la nk memanjangkn langkah ke kl..pj..subang..mane2 ade shopping mall disitu lah kami..


niway kesimpulannye life time skolah2 dulu la plg beshh..YANIE~ thanks for being my friend..until today!! hoho..dah lame gak ye..eh lupe nk cite..disebabkn yanie plg cute dlm geng kitorg..die slalu kene kaco je kat mane2 kitorg pegi..pastu sume ex-boipren die hensem2~..ekekeke..yanie oh yanie..jgn mare ye.. ;p


Hobi sy:~

1- termenung

2- tgk tv

3- dgr hitz.fm/fly.fm

4- surfing tenet

5- bace paper (hari2 bace paper tau) hoho

6- yg plg penting..Shopping n Jln2


Hmm tinggal membe aku sorg je(blogger) yg lom dpt award friendship nih...


So..Hanny Essandra aka Bangau aka Nad~~ sila lah terima award ni dan dimaklumkan anda telah ditag!!

2 comments:

Yanie said...

uja, kte dh kembang kuncup je ni...ho3...

uja said...

hehee.....