~:::Blom Ade Rezeki Lagi ar:::~

Aku agak sedih ar ari ni..semlm aku kalah dlm bidding..punye la byk apartment yg seumpamanye di buke utk bid tp 3 je yg terjual. Another 2 tu x de competitor..so bidder tu menang tanpe lawan..yg akunye plak ade org bid..aku dah la blur2 je..sbb 1st time masuk lelong..hehe..x pe2..len kali aku ade strategy..hoho..x pe lah, niway aku dah de experience utk msk bid..ujaaa caiyokkk..hehee ;p
Japgi nak gi maybank jap..nak cashkan balik banker's cheque aka bank draft..pastu kene gi sirim..ade keje sket kene wat..hmm..

5 comments:

Iena said...

apa strateginya uja... share la... sharing is caring kan... ;)

Yanie said...

chaiyok2 uja...insyaALLAH ade rezeki lg nnt....

uja said...

k.ina, slh satu strategynye..jgn duk dpn2..kalo boleh berdiri kat belakang..leh tgk competitor kite..so boley nmpk bile die angkat no(hari tu dah kene, tensen2)..lagi2 sy ni kecik..nnt org yg sebutharga tu x nmpk..ekekek..strategy lain tu dari segi choosing the property n the rsv.price..susah nk ckp..akak kene ar cube dlu hehe..lain org lain strategy..pjgnye komen aku nihhh huhu

uja said...

yanie, nmpknye lom ade rezeki kite tuk ade umah sendiri..x pe len kali kite cube lg..hehe..sedey mmg la sedey..tp quite hepi dpt pengalaman baru.. ;p

rose sensei said...

jgn sedey2 uja..lain kali ley cube..bley kumpul diut byk2 lagi..