Ya Allah.............

22 October 2010.

Ape perasaan korang bile gf/bf kite dijodohkan dgn org lain?
Saat aku tgh bahagie tibe2 sume ditarik balik...
Baru semlm buat entry psl Hati Yang Kau Sakiti...
Then mlm tadi terus hati ini mendapat musibah baru...
Kali ini sgt teruk...Aku dah takde semangat nak buat ape2...
Mcm mane nak hidup lg kalo mcm ni...
Please...someone please help me..
Dari semlm asek nanges je...
Pagi tadi aku drive ke PD sorg2 utk tenangkan pikiran ni...
Ya Allah...tolong kurangkan dugaanku ini...
Aku dah tak larat...

Aku tak paham kenapa zaman skang still ade org yang ikut adat yg menjodohkan waris dr keluarga ni dgn keluarge yg lain hanya sbb nak rapatkan hubungan sedare katenye...
Kalo dah mmg sedare, sedare je lah...haduh...
Tak pasal2 Ex Bf aku ( jd ex dah pun) kene kawin paksa...
Dia kate nak kawin kejap je pastu ceraikan pmpn tu...
Then tak nak kawin smpi bila2...
Die kate dah serik...skang ni pn die tgh berserabut n stress sgt...
Ya Allah.............

4 comments:

noname said...

hah. ape lagi. kawin lagi la. jgn sedih2. awak tu muda lagi. sekali petik seribu dtg tau. jgn sedih2 yee

uja said...

mane awk tau sy muda ek? dah try petik ni,jgn ckp seribu, sorg pon xde haha

noname said...

tgk gambo awak ngan iphone tu le. rasanye umur awak dalam 32tahun la. hahhaa. btl ke?

uja said...

haduh 32?? muke sy nmpk tua ke?
hahaha