Hati yang kau sakiti.....

21 October 2010

Bile terdengar lagu Rossa - Hati yg kau sakiti,,,
teringat plak cerita2 lame...
Tak suke ar...
Nnt teringat someone yg dah pernah sakitkan hati aku dulu...
Dah janji dgn diri sendiri yg aku tak kan maafkan die...
hati sgt sakit...Smpi aku dah delete die dari facebook pun...
Tapi ade lagi sebab lain nape aku tak suke dgr lagu ni...
hmm tapi tak per lah...
biar daku aje yg tahu...sob..sob...
aku cume berharap pasni takkan ade org sakitkan hati aku lagi...
aku dah penat...

4 comments:

noname said...

pas ni awak x sakit hati lagi dah. tapi sakit perut lak. hahahaa

uja said...

tau2 je sy skt perut..sejak semlm sy kene gastrik ni..ish3

noname said...

kalau sakit perut makan la chi ki taun. hahaha. jgn pening2. hepi2 je. saya n ngau n ape ntah namanye alway visit u nye blog. kite gelak2 kat sini. nak jumpe xleh. jauhhhhhhhhhhhhhhhh. ketupat n kuah kacang yg u post pun x sampai2 lagi ni

uja said...

yg ape ntah tu princess aka nabilah, yg ngau tu nadia. awk ni dr dlu ckp jauh2,,tp x bgtau katne awk sebenarnye? ketupat n rendang tu posmen da mkn la wak haha