haduh.........

24 October 2010

Haduh....x puas hati tol bile ade org ckp aku mcm umur dah 32???
Patut ar xde org nak ish3..hehe
Gmbr yg kat entry iPhone tu nmpk tua ek.. (~.~)
Kalo gmb2r ni mcm umur bape plak?



4 comments:

noname said...

hahaha. macam main teka teki lak ek. kalau gambo ni. seram lak tgk pagi2 buta ni. mata hitam besor bebenor. kecik kan sikit. lagi comel. emmm. umur awak 29 kot. main teka aje. sbb kalau ikut story awak. awak dah banyak kali putus cinta. kalau setiap eXBF bercinta dgn awak average 2 tahun. kalau 5 kali bercinta dah jadi 10 tahun, kalau time start awak 20tahun. tambah 10 tahun = 30 tahun. hahaaha. x 29 tahun @ 30 tahun. hahhahaa

uja said...

hahahaha.sejak bile ade formula cinta ni? setiap ex bf x smpi 2 thn la. ade 1-2 je lame mcm tu. yg lain kejap2.wat ar formula baru hehe.
29 @ 30? ishhhh.
mau nanges darah ni (T_T)
25 ar wak..

noname said...

ooo, 25 tahun ropenyer. ala. muda lagi. rilex la. study kat mane?

uja said...

hmm muda la sgt..rse cam da tua je ni. keje kat shah alam, study pn kt shah alam huhu..