Surabaya next year destination...hehe

12 July 2011

Baru je purchased tiket Airasia ke Surabaya tadi..fuhh..
Fly bulan Mac tahun depan...
Mula2 ingat nak gi Bandung...
Tapi pikir2 balik...hmm..kan dah pernah pergi...
Baik pergi ke tempat yang belum pernah pergi lagi...btol tak... :P
Main redah je lah nanti...
Niway, kali ni pergi ngan encik khairul afhan yg sudi blanje tiket untuk sy juga...kikiki

Sebelum ni dah pergi;-
1-Jakarta
2-Bandung
3-Medan -2 kali
4-Surabaya - coming soon
5-??? hehe

Asek pergi Indonesia je...
bila lak nk pergi tempat lain ek...hmm
Ni pon mak ajak pergi Medan lagi..
Tapi tak pasti lagi..
Jemu gak kalo asek gi Medan je..
Tapi takpe..tiket blom lg..huhu

4 comments:

Hanny Esandra said...

en.khairul afnan tu pakwe ko ke weh? waahhhhh..g denge pakwee.. untung mu.. gapo mu dok g bali? hahaha... mst romantikkk.. :)

uja said...

pergh..ko dah terer kecek kelate ke? bleh la ajar aku plak....kekeke

aku bkn pergi bali la..pergi Surabaya..dah die yg sponsor..mesti la gi ngan die.. :)

Hanny Esandra said...

Syokknye weehhh..
klu la family aku kasi jugak mcm ko, msti best dpt jalan2 ke sana.. bape hari ko kt sane?

hehehe.. nk hanimoon kat bali la~ lalala..

uja said...

balik hari...wakaka
parents aku mesti x kasiknye nak bermalam..ko nak hanimun kat bali ek..ape lagi..beli la tiket awal2..hehe