Thanks syg...

30 September 2010.

Title tu rase mcm gedik lak..haha..
Skang apartment aku ade perubahan sket..
Jeng3x...




Nampak 3 frame comey pinky2 tuh? Ngeee~
Beli kat JB mase raye hari tu..Padahal kedainye kat Shah Alam pon ade..huehue..
Last week baru ade kesempatan nak hang kat wall..
Thanks to my syg coz susah2 je bertukang2 kat apartment daku hehe..
Ngan jam dinding skali tp mls lak nak post kat sini..
Walaupon skang dah jarang blk ke apartment ni tp still suka hias2..huhu..

3 comments:

noname said...

jarang balik apt. wah banyak rumah cik kak ni. lawa dinding yang SAYANG pasang kan. gambar si sayang ni mane?

liyana said...

waaahhhh~lawa umah...

uja said...

noname:
ni apartment sy..slalu blk umah parents je..gmbr si sayang??? hehehe..atas sebab2 yg tertentu mmg x bleh nak letak gmbr die..huhu.

liyana:
biase2 je..huhu..thanks :P