Permintaan Mak

06 September 2010.

Hari ni sy hepi sgt..
Sbb dpt wet raye dr bos..hehe
Double dr last year punye..
Ape kaitan ngan title Permintaan Mak ni ye?
haha..
Ntah la..
Sejak last week kejadian hitam yg menimpa aku tu..
Mak asek swuh carik bf yg berbadan besar..haha.
Nnt dah xde org berani buli aku lg..
Dah bape kali die wat lawak pasal ni..
Kalo lah itu..Kalo lah ini..
Jangan2 mak hari2 doa supaya hal itu berlaku?
hahaha..
Tp ade ke org besar nak kat aku yg kecik molek ni?
Besar mane ye?
haha..sudah..asek tergelak je asek pk mende ni..
Aku ingat x nak cite bab ni..
Tp dah xde idea nak tulis ape..
Lg pon tgh hepi sbb dpt wet raye..
yeayyy..tapi nk watpe ngan wet ni ek?
hmmmm..

2 comments:

noname said...

bkn bf u mmg berbadan 2 @ boroi ke?

uja said...

eh jap. sy ade bf ke?
hahaha..