~:::Tudung Kesukaanku..hehee:::~

Last week gi Indon, aim aku ialah nk beli tudung..kalo kat Bandung tmpt paling best sopping tudung n kain baju kat Pasar Baru..Kalo kat Jakarta yg best Tana Abg..tp traffic jam gile..tensyen gak ar..huhu..Aku beli 5 tudung kat Pasar Baru n 1 kat Tana Abg.. Tapi yg menjadi pebret aku ialah tudung yg kat bwh ni...Ni beli kat Tana Abg..Rege die 50ribu rupiah je..lebey kurang RM17..yg lain aku beli agak simple..dlm RM8 je..



Yg barang lain aku beli malas plak nk letak pic..hehe..


Utk diri sendiri


Pasar Baru: 5 Tudung, 1 kebaya sulam


Tangkuban Parahu: 10 Keychain, 3 Gelang


Tana Abg: 1 Tudung


Itc Mangga Dua: Beg ala-ala LV..heheee


aku rasa ni je kot..aku byk sopping tuk org jew..ekekek..Emm k lah abes la cite psl sopping2 nih..Ni aku nk cite pasal loan umah aku yg x settle2 lg nih..Semlm aku gi Affin Bank..tp die ckp Affin Bank dah x bg loan umah bwh RM200k..dlu boleh skang dah x leh..so officer tu suggest supaye apply RHB Bank..


So aku bgtau la bos aku..Then bos aku contact membe die..Branch Manager RHB cawangan Meru..Tadi manager tu dtg opis aku nih..hehe..dpt layanan istimewa plak ye..die ckp die akan wat cepat sbb die yg tukang luluskan loan tuh..haha..bagus btol la..kalo x mesti lmbt nk dpt..so skang aku juz tunggu feedback dr die..maybe dlm nextweek kot..


Eh lupe plak..ni pic telekung kak niza..dah selamat lahirkan baby ke kak niza oii..hehehe..ni meh cuci mate dlu ye..bile la ye kak niza nk amik telekung nih ;p






3 comments:

haruan tasek said...

chantek tudung

Yanie said...

murh nye tudung2 kt sane...

uja said...

haruan: chantek? hoho terharunye..ekekeke

yanie: mmg murah2..rambang mate..cume bajet je ciput..so x leh beli byk2..hehee