T-Shirt Gajah Yang Kiut Miut

06 September 2011

Nak tengok T-shirt yang sy beli kat Thai baru2 ni?
Okeh sedia..jeng3


Nampak tak gajah yg kiut tuh? comey tak? comey tak? hihi. Beli kat padang besar je. Banyak kedai sy masuk nak carik T-shirt Thai yg cantik. Banyak yg ada biase2 je. Last2 masuk kedai yg ntah ke berape jumpa gak T-shirt yg lain dari lain. Comey je kartun gajah tuh. Harga dia murah je. RM 12. Kain dia tebal. Murah kan? wuu~

Byk lagi barang yg sy beli. Tapi malas lak nak tempek kat sini.


Ni la pulut mangga sy makan tu. Maybe antara korang yg dah pernah makan, tapi sy baru 1st time cuba. Sedap gak ek. hihi

2 comments:

Ezy Chiaki said...

a'aa kn. cute giler gajah tu..

Mahfuzah said...

cik ezy, tu ar psl, kiut miut je gajah tu ;p