:::miss u...:::

05 June 10.

wah, rindu kt sape tuh...emmm kat blog ni le huhu...dah 5 bln x update blog ni...byk sgt prob lately...jiwa kacau..hehehe..
Ni aku update pon ade ke org nk bace...dah x de follower la ni gamaknye (-_-)'

emm tp x pe lah..dh lame x luahkn perasaan kt blog ni..rase cam nk aktif blogging blk la..asek berFB jer bosan laks...hmm we'll see.. :P


aku sbnrnye tgh mrh with someone..sape ye?? emm sum1 yg wujud kt fb aku..actually he is my ex..huhu..hmmm..rase seperti dpermainkn.. rase skt je ati tgk comment2 die...kdg2 tegur aku kt chat seolah2 tader perasaan bersalah..naseb la umah die jauh..klu x aku dah g bakar umah die hehe..

Tapi npe aku still nak berFB??

hehehe...sbb...ade sum1 yg aku ske(dah lame sgt2) kat situ..mls nk cite byk (malu) wkwkwkwk..

k lh, till next post ek.. =)

..........................................................................................

4 comments:

Nissa Rachmad said...

i still follow u.. ;)
wahh...tgh mrh n suke sum1 at d same time...hihi

uja said...

ade gak org folo..huhu
tu lh nissa..sgt complicated kn..
emm tp biar lh..
mls nk amik tau sgt ;)

Hanny Esandra said...

oi2.. gosip esok ekhhh.. ni tak sabar nk denga citer nihhh... aku still follow gak laaa.. lama gile ko tggl kn dunia bloggg.. huhuhu

uja said...

tu lh nad..
dh 5 bln aku x update..
ok jumpe sok darling~